Anubis en het gevaar op school

Updates

Anubis en de weg naar de toekomst

Posted by Petra on May 14, 2010 at 3:07 AM

Hoi allemaal!

Ik heb heel veel leuke reacties gekregen, vooral via de vragenlijst en daarom heb ik besloten om een vervolg te gaan schrijven. Sterker nog, ik ben al begonnen. Het vervolg heet: Anubis en de weg naar de toekomst. Voor zover ik inspiratie blijf hebben en het niet teveel gaat lijken op mijn andere verhaal www.anubisavonturen.webs.com, blijf ik elke dag posten.

De post van vandaag staat er al. Je kan het lezen op: http://anubisendewegnaardetoekomst.webs.com/

Ik hoop natuurlijk op veel reacties,

Liefs, Petra!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Sarelb2
5:01 PM on July 21, 2017 
Ik kan hem niet lezen maak het vervolg opnieuw want ik vind het echt leuk