Anubis en het gevaar op school

Updates

Vervolg?

Posted by Petra on May 10, 2010 at 4:43 AM

Hoi allemaal!

De laatste tijd heb ik dit verhaal gelaten zoals het was. Ik heb het online laten staan voor de mensen die het nog wilden lezen. Nu heb ik de hoofdstukken vernieuwd omdat ik zoveel mogelijk fouten er heb uitgehaald.

Elke dag post ik nog steeds op www.anubisavonturen.webs.com en dat vind ik erg leuk om te doen. Mijn plan was eerst om een vervolg te maken van dit verhaal, maar ik vond dat die dan erg op mijn tweede verhaal zou gaan lijken. Ik ben er nu weer over gaan nadenken om toch een vervolg te maken van dit verhaal en om ook daar elke dag een stukje te posten. Ik moet nog wel even nadenken over hoe het precies ik elkaar zit, maar ik wil ook graag weten of jullie het leuk zouden vinden? Kijk anders even bij de pagina 'Vervolg' en vul als je wilt even de vragenlijst in?

Alvast bedankt!

Groetjes Petra!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

2 Comments

Reply kimberley
7:51 AM on May 10, 2010 
Heey!
Ik zou het super vinden!
XxX
Reply Romy
1:49 PM on May 10, 2010 
Hay,

Zoals je wel weet stem ik ook voor!!!!!!!!

xxx